Personvernerklæring og Cookies

Personvernerklæring og Cookies

 

Calis ønsker å gjøre din kundeopplevelse bedre, og ønsker at du skal føle deg trygg når du bruker våre nettsider. Vi forstår at du er opptatt av å vite hvilken informasjon som samles inn ved bruk av våre sider, og at vi forvalter dine opplysninger på en sikker måte. Denne erklæringen over personvern er laget for å gi deg svar på det du måtte lure på om personopplysninger.


 

Innledning

Nettstedet Calis.no drives av Hanne Alice Drivenes og Andrea Drivenes.

På www.calis.no kan du se og kjøpe produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen. For å behandle din bestilling trenger vi noen opplysninger fra deg. Vi trenger navn, adresse, e-post, telefonnummer, betalingsdetaljer og selvfølgelig hvilke produkter du har bestilt.

 

 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger innebærer enhver opplysning som direkte eller indirekte kan brukes for å identifisere en person eller en persons atferdsmønster. En person er en identifiserbar fysisk person, for eksempel en kunde eller kontaktperson. Opplysninger kan for eksempel innebære fornavn, etternavn, adresse, emailadresse, telefonnummer eller andre kontaktopplysninger.

 

 

 

Behandlingsansvarlig

 

Calis AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Formålet med behandlingen

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med å kontakte oss ved bruk av kontaktskjema. Informasjonen her brukes utelukkende til å respondere på henvendelse, såfremt ikke annet avtales i etterkant. Som bruker av nettstedet samtykker du til innhenting og behandling av data i form av cookies og nettkapsler med mindre annet er spesifisert.

 

 

Det samles inn og lagres opplysninger med følgende hovedformål:

Pakking og levering av bestillingen din, forbedring av din brukeropplevelse, markedsføring og lovmessige krav. Du kan være trygg på at vi håndterer alle dine personlige opplysninger med omhu. Vi samler kun inn opplysninger vi trenger for de nevnte formålene.
 

Bruk av opplysninger

Vi bruker personopplysninger og analyser for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

 

Denne nettsiden bruker kontaktskjema - og samler inn data via denne.

Nettstedene samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.


 

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

 

Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene. Bring for frakt av varer du bestiller og Collector for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

 

Vi benytter Bring som transportør av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til Brings vilkår og våre kjøpsvilkår.

 

Dersom du velger å gjøre et kjøp på Calis.no betaler du med kort, faktura eller konto via Collector. Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer gjennom Collector som er leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

 

 

Hvor hentes opplysningene fra?

Denne nettsiden henter inn personopplysninger du frivillig gir oss via skjemaer på nettsiden, og via nettkapsler og cookies som settes på nettsiden.

 

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.


 

Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden: se vår cookiesinformasjon

 

 

Hvordan arkiveres opplysningene?

Personopplysningene lages via Getynetplatformen i vårt CMS system.
 

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Du har rett til innsyn i personopplysningene Calis.no behandler om deg, og du har rett til å kreve at personopplysningene dine rettes eller suppleres. Du har også rett til å kreve at dine personopplysninger slettes.

 

 

Ta kontakt med oss ved å benytte kontaktinformasjonen angitt under behandlingsansvarlig dersom du ønsker å utøve dine rett til å: motta informasjon om hvilke personopplysninger behandlingsansvarlig behandler om deg; endre, korrigere eller oppdatere personopplysningene dine; kreve at personopplysninger slettes; trekke tilbake ditt samtykke til innhenting, behandling og bruk, eller utlevering av dine personopplysninger til tredjepart; motta informasjon om din rett til dataportabilitet, dvs. din rett til å motta, gjenbruke eller overføre personopplysninger du har oppgitt til Calis.no.

Dersom du mener at Calis behandling av personopplysninger er i strid med personvernlovgivningen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

 

Hvordan sikres opplysningene?

Ved eventuelt sikkerhetsbrudd eller feilbehandling tar vi kontakt med vår leverandør av tjenesten, DCode Websolutions. De har egne rutiner for dette.

 

Dersom du ønsker at dine opplysninger skal slettes, eller bare ønsker tilgang til dine opplysninger, ta kontakt.

 

Kontaktinformasjon for innsyn, retting eller sletting:

E-post: post@calis.no

Telefon: 97602802.

 

Calis AS, Nordre Drivenes 29, 5397 Bekkjarvik er ansvarlig for databehandlingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Få 10% rabatt på ditt neste kjøp, meld deg på vårt nyhetsbrev! (Gjelder nyheter- rabattkode sendes på mail)
Meld deg på her
+